Wat is magnetiseren, en hoe verhelp je pijn?

Wat is magnetiseren?

 

Magnetiseren is een eeuwenoude behandelings methode, door middel van handoplegging. Eigenlijk is die uitdrukking niet helemaal juist, aangezien men een cliënt zelfs niet eens hoeft aan te raken om te kunnen magnetiseren.

De magnetiseur ruimt als gever van universele energie, eerst blokkades op, en brengt daarna energie over op de cliënt, waardoor zijn of haar systeem weer in balans komt.

Chakra's worden voorzien van nieuwe energie, evenals het aura, de buitenste energielagen om het lichaam.

Een goede magnetiseur gebruikt nooit zijn eigen energie. Hij of zij is slechts een 'doorgeefluik'.

 

In de middeleleeuwen begreep men niet hoe het werkte, en werden magnetiseurs als heks gebrandmerkt. Velen stierven dan ook een ellendige dood. Tegenwoordig kan met met de nieuwste camera's het proces vastleggen, en mede daarom is het magnetiseren wetenschappelijk bewezen en erkent.

Wellicht heeft u al eens gehoord van aurafotografie/ kirlianfotografie; het fotograferen van een lichtuitstralende aura dat alle levende organismen omgeeft.

Op de laatste foto is duidelijk het verschil tussen rauw en gekookt voedsel te zien. Rauw voedsel bevat meer energie.

 

In principe moet iedereen kunnen magnetiseren. Iedereen heeft die aanleg in zich. Het is net als voetballen. We kunnen allemaal tegen een bal aan schoppen, maar niet iedereen kan professioneel speler worden. Echter iedereen kan een ander helpen door middel van deze schitterende behandelingswijze.

Leeftijd, er al dan niet of wel in geloven, geslacht, of ras is niet van belang. De energie vindt zijn weg toch altijd.

 

Wat kan je met magnetiseren allemaal behandelen?

 

In principe heeft het een enorm breed toepasbaar vlak.

Je kan er een klacht mee verminderen, of zelfs geheel weg nemen;

* Diverse pijnsoorten. Hoofd-spier-keel-menstruatie-brandwondenpijn, migraine, botbreukenpijn, en zelfs fibromyalgie.

* Verdriet/ liefdesverdriet.

* Angst of fobie.

* Slapeloosheid, vermoeidheid, of spanningen.

 

Uiteraard is het niet echt noodzakelijk om een klacht te hebben om je eens te laten magnetiseren.

Zo nu en dan laat ik me wel eens magnetiseren. Ik geraak dan in een soort droom-slaap, waarbij de mooiste beelden, en scenario's voor ogen komen. Zelfs buiten deze Aarde. Het kan ook gebeuren dat je tijdens of na het magnetiseren ineens antwoorden of inzichten hebt gekregen op een vraagstuk waar je mee liep.

Het effect/ proces van magnetiseren werkt nog dagen, zo niet weken door. De kans is groot dat het een blijvend positief effect heeft.

 

Fabel.

 

Bij magnetiseren moet je je kleding uit doen. Pure onzin. Er zijn gevallen bekend waarbij een zogenaamde magnetiseur dit aan cliënten vroeg. Mijn advies: loop per direct de deur uit. U bevindt zich niet bij een magnetiseur, maar bij een oplichter. Maak ook melding bij de politie van deze personen.

 

Moet je als magnetiseur een diploma hebben dat door de overheid erkent wordt?

 

Nee. Ik ken mensen die nooit een diploma hebben gehaald, en geweldig in hun vak zijn. Daarentegen ken ik ook mensen met een diploma (door de overheid erkent), die meer schade dan herstel aanbrengen. Het is aan u om de juiste persoon te vinden die bij u past. Laat u niet teveel door mooie woorden paaien. Ga ook op uw gevoel af, en informeer hier en daar.

 

Praktijk ervaringen.

 

Dieren zijn heel belangrijk voor mij. Daarom heb ik hen zo nu en dan gratis gemagnetiseerd.

Hun klachten waren zeer divers.

- Verminderen of geheel verdwijnen van pijn.

- Huidirritaties laten verdwijnen.

- Weer meer levenslust/ energie gegeven.

- Infecties/ virussen in te dammen, of te neutraliseren.