Wat zijn orbsen of lichtbollen?

Welkom op deze orb pagina.

 

Hier krijgt u uitleg wàt een orb is, met talloze orbfoto`s.

Tevens zal ik u laten zien dat je deze orb zelf kan maken.

 

 

 

En voor de liefhebber het ultieme bewijs; diverse orbs op video, die je uit mijn lichaam kan zien komen, in energievorm.

 

Wat is een Orb ?

 

Een Orbs is een energie. Vaak zijn ze als lichtbollen te zien. Ze zijn er altijd al geweest, Het is niet één soort energie. Ook zij hebben verschillende degradaties.

De energie van een overleden persoon of dier, kàn je soms als Orb waarnemen op een foto, maar dat wil dus niet zeggen dat alle Orbjes overledenen zijn.

 

Sceptici beweren dat Orbsen stofjes zijn, en dat je ze nu kan fotograferen, omdat de techniek zo vooruit is gegaan bij de camera's.

Ik heb een zwart/wit foto, van meer dan 50 jaar oud, waar je ze ook duidelijk op kan zien, dus het verhaal dat het door de 'moderne camera's komt', staat daar los van. Rechts onder heb ik een foto geplaatst uit de vorige eeuw, waar je ook een orb op kan zien.

 

Water, stof zand, suiker, zout, heeft zoals alles een eigen structuur. Indien u de structuur van een orb vergelijkt met dat van een stofdeeltje, dan kan u maar één conclusie trekken. Inderdaad...twee totaal verschillende patronen, waarmee dus is bewezen dat een Orb geen stof op de lens is, zoals sommige sceptici blijven volhouden. Helaas kunnen zij op geen enkele wijze fatsoenlijk onderbouwen waarom dat dan zo is.

Maar een ieder is hier in vrij om te geloven wat hij wil.

 

Kan iedereen een Orbs fotograferen?

-Nee. Daar moet je vreemd genoeg een bepaalde energie voor hebben. Dat je ze nu niet kan fotograferen, wil niet zeggen dat dat altijd zo zal blijven.

 

Hieronder een paar zelf genomen orb foto`s in maart 2011.

 

Kopiëren mag. Vergroot ze rustig uit. Zo kan je diverse orbjes door elkaar heen zien. Klik op de foto's om ze uit te vergroten.

Zelf een orb maken.

 

Hieronder ziet u een serie van foto's, die laten zien hoe ik een orb zelf heb gemaakt.

Zo toon ik u, dat alles energie is, en je met energie kan werken.

Op foto 1 en 2 ben ik aan het 'aarden' en de energie aan het 'bundelen'. Op de derde foto gooi ik de orb naar links de lucht in. De vierde foto is een vergroting daarvan.

 

Voila, een zelfgemaakte orb. ---->

 

Op de video, zijn heel duidelijk de orbsen in energievorm uit mijn lichaam te zien.

Ook daarvoor zijn ze vrolijk door de kamer zichtbaar in beweging waar te nemen.

U mag van mij alles kopiëren. en onderzoeken. Alles is echt en geen fake.

 

TIP: bekijk de video met de hoogste resolutie.

Als laatste zal ik u 4 afbeeldingen tonen van een haar, watermolecuul, ijskristal, en diverse stuifmeelkorrels. U ziet dat deze in de verste verte niets met een 'orb energie' te maken hebben. Hun patroon lijkt er totaal niet op.

Conclusie.

 

-Dat alles energie is.

-Dat mensen in staat zijn om bewust met energie kunnen werken. Met andere woorden; energie is te beïnvloeden.

-Dat alles wat we eten en drinken een bepaalde lading van energie heeft.

 

Staat u er nu ook bij stil, dat de dieren die stressvol sterven voor onze consumptiemaatschappij, in òns systeem terecht komen? Meer weten? Kijk dan even bij 'Dierenrechten'.

 

Mocht u een onverklaarbaar 'fenomeen' op uw foto hebben, en graag willen weten wat het is, dan kunt u hier terecht.

Oranje bewegende orb. Genomen op 13 -02-2015

Zie die kleur niet zo vaak. Vond `m bijzonder genoeg om te plaatsen.