Zwarte magie.

Zwarte magie. Wat kan je er tegen doen?

 

Zwarte magie is de tegenhanger van witte magie.

Het heeft altijd bestaan, net zoals witte magie/ helende krachten hebben bestaan. Beiden zijn sterk.

 

Wellicht wist u het niet, maar het is bij de Nederlandse wet verboden tot het uitoefenen van zwarte magie met als doel anderen te schaadden. U kunt hiervoor veroordeeld worden.

Gelukkig houden de meeste mensen zich bezig met witte

magie om hun naasten, dieren of de natuur van (helende) energie te voorzien.

Echter, er zijn mensen die om welke reden dan ook de zwarte magie bedrijven met als doel om anderen het leven zuur te maken.

Zwarte magie heeft een heel breed vlak, evenals witte magie dat heeft.

Het gros van de beoefenaars van zwart magie heeft nauwelijks kennis en is erg zwak te noemen. Slechts een enkeling is in staat om werkelijk situaties te manipuleren.

 

Heeft u het vermoeden dat zich een dergelijke situatie bij u afspeelt, dan kan Irma hulp bieden. Zij staat niet alleen in het bestrijden/ oplossen van zwarte magie. Ik help haar indien het nodig is. Beoefenaars van zwarte magie neutraliseer of schakel ik dan permanent uit.

 

100% score, 100% garantie.

 

Overigens denkt men vaak dat het zwarte magie betreft indien er op het persoonlijke vlak van alles misgaat. Vaak blijken andere redenen/ factoren zich af te spelen. Maar ook dat is allemaal door Irma uit te leggen, te verklaren, en te verhelpen.

Men heeft mij weleens gevraagt of ik zelf zwarte magie gebruik. Heel eerlijk ? Ja.

Het verbaasde mij dat je sommige situaties enorm makkelijk kan sturen.

Mensen die mij bijvoorbeeld probeerden op te lichten of hebben bestolen hebben daarvoor een heel dure rekening gekregen. Zij zijn nu failliet of ziek. Kijk, ik heb daar geen moeite mee, omdat het mijn levensvisie is dat je anderen gewoon moet laten leven. Zij schoppen tegen mijn been aan, en dus schop ik terug. Alleen op een ander nivo. Eentje waarvan ze geen weet hebben, en wat voor de wet ook niet te bewijzen valt.

Ik ben goed voor mensen die goed voor mij en hun medemens zijn.

Dierenbeulen, kinderverkrachters en nog meer van dat zieke tuig hebben totaal geen respect voor een andere ziel. Waarom zouden ze dat dan wel van onze kant moeten krijgen? Precies, dat is mijn punt, en daarom gebruik ik het soms.

Irma is het daar niet mee eens, zij is 100% pure liefde. Helaas heb ik die 100% niet meer.