Ouijabord/ glaasje draaien.

Glaasje draaien, het ouijabord.

 

Even een klein stukje hierover, aangezien er nog steeds mensen zijn die uit onwetendheid hier mee werken.

 

Zowel het glaasje draaien als het ouijabord worden vooral door veel jeugdigen uit vermaak beoefend, want wat is er nou leuker dan 'een geest' oproepen? Helaas is het minder onschuldig dan het lijkt als je er geen verstand van hebt, en niet weet hoe je met de opgeroepen energieën om moet gaan. Er kleven wel degelijk gevaren aan. Het kan zelfs levensgevaarlijk zijn.

Doe het daarom niet.

Indien het je tijd is dat de spirituele wereld contact met je gaat maken, dan zal dat heus wel gaan gebeuren zonder het glaasje draaien of middels het ouija bord.

Met beide methodes kan je namelijk kanalen/ poorten openen, waardoor je slechte energiën naar je toe kan halen waar jij niets over te zeggen hebt.

 

Voorwerpen die zich verplaatsen.

Voorwerpen die ineens in je huis verplaatst worden, geluiden die onverklaarbaar zijn, geen rust meer hebben in je woning, tv en radiozenders die verspringen, lampen die aan en uit gaan, mensen die ineens ziek worden waarvoor de artsen geen verklaring meer hebben, stank...allemaal mogelijk.

 

Er zijn zelfs gevallen beschreven, waar mensen na gebruik van het glaasje draaien of het gebruiken van het ouijabord een psychose opliepen.

 

De Nederlandse wet heeft het verkopen van het ouijabord overigens verboden.

 

Mocht u na het problemen hebben gekregen na het glaasje draaien of het oujabord, dan verwijs ik u graag door naar www.geneotsa.nl voor hulp.

Irma als medium paragnost heeft al diverse mensen weten te helpen.