Afschermen tegen negatieve energie, en jezelf opladen.

Afschermen tegen negativiteit door middel van eenvoudige visualisatieoefeningen.


Deze oefeningen kosten niet veel tijd, en werken prima. U zult merken dat na herhaaldelijk gebruik, de oefeningen steeds makkelijker verlopen en u sterker wordt in het gebruik ervan.


- Creëer een sfeer die u prettig vindt. Bijvoorbeeld met een kaarsje erbij, of wierrook, of een muziekje. Wat u maar wilt. Alles mag.


- Neem tijd en rust voor een oefeningen. Laat u niet storen hierbij, en zet desnoods de telefoon even op mute.


- Doe niets overhaast. Zie of voel wat er gebeurd. Laat het u gewoon overkomen, hoe vreemd het ook mag zijn dat u gaat ervaren. Laat uw ratio u dus niet vertellen dat het sneller moet of niet werkt. Het werkt namelijk altijd. En als dat niet meteen voelbaar is, geef het dan niet op. Blijf de oefeningen een aantal dagen achter elkaar doen. Op een gegeven moment zult u het wel gaan merken.


- Alle oefeningen zijn voor een ieder geschikt, en voor niemand schadelijk. Immers uw werkt met postitieve energiën.


Oefening 1. Deze oefening duurt slechts een paar minuten en zorgt ervoor dat uw energie beter op peil blijft. U kunt deze oefening op elk gewenst tijdstip van de dag doen. Zelfs tijdens een wandeling of terwijl u fietst.


* Visualiseer dat u in een pilaar of lichtbundel van wit licht staat/loopt of beweegt. Vul die pilaar helemaal op met wit licht en geniet van die energie. Wat u ook doet die dag, u blijft altijd ruimschoots omgeven door die pilaar van wit licht.


* Visualiseer daarom heen een gouden bol. Deze bol is uw schild tegen negatieve energie van buitenaf, zodat uw energie niet afgetapt kan worden. Vul de ruimte tussen de pilaar en het schild ook op met witte energie.


Zie alles gebeuren. In uw eigen tempo.


Zeg voor de grap tegen niemand dat u deze oefeningen doet, en merk eens na een week op hoe uw omgeving anders op u gaat reageren.


De uitleg hieraan is deze; bewust ziet/hoort/voelt niemand dat u deze oefening doet die ervoor zorgt dat u anders in uw energie komt te zitten, maar ONbewust pikken anderen het wel op. Dieren zullen het zelfs eerder bemerken. Diverse mensen hebben dit al mogen ervaren. Tevens gaf het hen zelf ook meer rust.Jezelf opladen.


Oefening 2. Met deze oefening kunt u negativiteit uit uw eigen systeem verwijderen. We doen dat door middel van een mooie roos als visualisatie. Waarom de roos ? Omdat deze bloem een zeer sterk liefdevol symbool is. Deze oefening kunt u het beste doen aan het eind van de dag.


- Visualiseer een mooie gezonde roos. De kleur, vorm, geur en afmeting mag u zelf bepalen. Wilt u meer rozen? Dat mag. (Bent u een vervelend moment vergeten en komt het ineens alsnog op ? Dan maakt u een nieuwe roos hiervoor. De voorraad is oneindig.) Voor het gemak heb ik alvast een plaatje van een roos onderaan geplaatst, voor hen die moeite met visualiseren hebben.


- Verplaats deze roos in gedachte een aantal meters van u af.


- Doorloop nu de dag. Alle momenten die u als negatief heeft ervaren (bijvoorbeeld als iemand onaardig was, of een ruzie) stopt u in de roos. De roos zal deze liefdevol vasthouden zodat u die energie niet meer hoeft te dragen. Doe dit net zo vaak als u dit nodig vindt.


- Bent u klaar? Blaas dan naar de roos. U gaat de roos letterlijk opblazen. Net zolang totdat deze uit elkaar spat in duizenden stukjes en uiteindelijk volledig oplost.Proficiat! U heeft zojuist uw eigen systeem opgeschoond van negativiteit. Als dank plaatst u een mooie nieuwe roos.