Huizen reinigen van negatieve energie

Huizen zuiveren van negatieve energie.


Hoeveel is er al niet geschreven over kwade geesten die de bewoners van huizen tot wanhoop dreven? Talloze filmproducenten wisten met de meest fraaie schrikeffecten de bezoeker aan de bioscoopstoel gekluisterd te krijgen.


Onzin allemaal? Laat ik het zo zeggen...er zit een kern van waarheid in. Het is mogelijk dat bewoners van huizen de meest vreemde zaken meemaken.

Een koude omgeving terwijl de kachel het goed doet, lampen die flikkeren, een nare lucht, voorwerpen die verplaatst zijn of geheel verdwijnen, zenders die ineens op een ander kanaal springen, klokken die niet meer gelijk lopen, glazen voorwerpen die ineens barsten, en een voortdurend moe zijn, zijn dan wel de meest voorkomende kenmerken als er in uw woning een energie is die je als storend mag ervaren.


Met energie in de laatste zin, bedoel ik dan de energie van een overledene (uit deze tijd, of eeuwen terug), maar het kan evengoed een emotie zijn, of de energie van een voorwerp.

Eigenlijk zijn er talloze mogelijkheden.


Fabels.


Over het zuiveren is op zich meer dan genoeg geschreven. Helaas door mensen die er weinig tot geen verstand van hebben. De meest zinloze oplossingen herkent u wel;

Meneer pastoor met een bijbeltje in de hand, een flesje heilig water, en al prevelend wat spreuken citeert, terwijl hij ondertussen alle hoeken van de kamer laat kennis maken met een kruisje.

De buurvrouw, je tante of iemand die in wat boeken heeft gelezen dat het met salie of reiki zeker moet gaan werken.. Halleluja en helaas. Ook zinloos.

Daarnaast zijn er nog mensen die menen dat een pistool afschieten, een dier offeren, knoflook aan de deur ophangen, of zelfkastijding ook probate middelen zijn. Tja, het moet niet gekker worden toch?


Sceptici de mond gesnoerd.


Natuurlijk wil de sceptische lezer bewijs dat het bestaat, en dat het te verhelpen is. Dat is zijn goed recht.

Nu ben ik gelukkig gezegend met de gave dat ik energie kan fotograferen, en met energie kan werken.

Hoe dat gaat laat ik even achterwege. Die materie wil ik nu niet met iedereen delen. Wel onderstaande foto's die een goed beeld geven van de situatie vòòr en nà de zuivering/ reiniging van een perceel.