Wat zijn orbsen of lichtbollen?

Alles over orbs.

Hier krijgt u uitleg wàt een orb is, met talloze orbfoto`s.Tevens zal ik u laten zien dat je deze orb zelf kan maken.

Voor de liefhebber het ultieme bewijs; diverse orbs op video, die je uit mijn lichaam kan zien komen, in energievorm!

Wat is een Orb ?

Een Orbs is een energie. Vaak zijn ze als lichtbollen te zien. Ze zijn er altijd al geweest, Het is niet één soort energie.

De energie  van een overleden persoon of dier, kàn je soms als Orb waarnemen op een foto, maar dat wil dus niet zeggen dat alle Orbjes overledenen zijn.


Sceptici beweren dat Orbsen stofjes zijn en dat je ze nu kan fotograferen omdat de techniek zo vooruit is gegaan bij de camera's.

Helaas...Ik heb een zwart/wit foto van meer dan 50 jaar oud waar je ze ook duidelijk op kan zien, dus het verhaal dat het door de 'moderne camera's komt', staat daar los van. Rechts onder heb ik een foto geplaatst uit de 19de eeuw (dus van 1800-1899), waar je ook een orb op kan zien.


Water, stof zand, suiker, zout, heeft zoals alles een eigen structuur. Indien u de structuur van een orb vergelijkt met dat van een stofdeeltje, dan kan u maar één conclusie trekken. Hieronder een haar, watermolecuul, ijskristal, en stuifmeel. Inderdaad... totaal verschillende patronen, waarmee dus is bewezen dat een Orb geen stof op de lens is, zoals sommige sceptici blijven volhouden.


Kan iedereen een Orb fotograferen?

-Nee. Daar moet je vreemd genoeg een bepaalde energie voor hebben. Dat je ze nu niet kan fotograferen, wil niet zeggen dat dat altijd zo zal blijven.


Een paar zelf genomen orb foto`s in maart 2011.


Kopiëren mag. Graag zelfs. Vergroot ze rustig uit. Zo kan je diverse orbjes door elkaar heen zien. Klik op de foto's om ze uit te vergroten.

Zelf een orb maken.

Hieronder ziet u een serie van foto's, die laten zien hoe ik een orb zelf heb gemaakt.

Zo toon ik u, dat alles energie is, en je met energie kan werken.

Op foto 1 en 2 ben ik aan het 'aarden' en de energie aan het 'bundelen'.  Op de derde foto gooi ik de orb naar links de lucht in. De vierde foto is een vergroting daarvan.

Voila, een zelfgemaakte orb. ---->


En als laatste bewijs heb ik voor u een video waar u heel duidelijk de orbsen in energievorm uit mijn lichaam kan zien komen..


U mag van mij alles kopiëren en onderzoeken. Alles is echt en geen fake. Photoshop? Helaas, heb ik zelfs geen verstand van, laat staan dat ik het heb weten toe te passen.

Conclusie.

- Alles is energie.

- Mensen in staat zijn om bewust met energie kunnen werken. Met andere woorden; energie is te beïnvloeden.

- Alles wat we eten en drinken een bepaalde lading van energie heeft.


Staat u er nu ook bij stil, dat de dieren die stressvol sterven voor onze consumptiemaatschappij, in òns systeem terecht komen? Meer weten? Kijk dan even bij 'Dierenrechten'.


Mocht u een onverklaarbaar 'fenomeen' op uw foto hebben, en graag willen weten wat het is, dan kunt u hier terecht.

Oranje bewegende  orb. Genomen op 13 -02-2015

Zie die kleur niet zo vaak. Vond `m bijzonder genoeg om te plaatsen.